Belföld

“Minden nap maga a pokol” – megszólalt a megvakított Gabriella

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.09 | 15:48

A nő még öt hónapig maradhat a védett házban,

A férfi ki szeretett volna békülni Gabriellával, ám a lány kikosarazta. Ezután a földre teperte, többször megütötte, megszúrta, majd kitépte a szemeit. Az orvosok életmentő beavatkozást hajtottak végre a mindössze 22 éves fiatal nőn, de a látását már nem tudták megmenteni. Gabriella jelenleg egy védett házban lábadozik.

Számomra azóta minden nap maga a pokol. Feszít a düh, hogy ilyen igazságtalanság történt velem. Csak az vigasztal, hogy a kislányom, a négyéves Mira itt van mellettem. Ő ad értelmet az életemnek. Amikor a bátyám, Robi már a negyedik orvoshoz vitt, akkor döbbentem rá, hogy a legjobb szemklinikán vagyok. Rajtam már nem tudnak segíteni se itthon, se külföldön. Hogy nincs a világon olyan tudás, aminek a segítségével újra láthatok. De él bennem egy kép a kislányomról. Arról, hogy mekkora, hogyan néz ki. Hogy Mira kék szeme milyen gyönyörű, és meseszép a huncut mosolya. Ő így maradt meg bennem. Ezt a képet őrzöm róla”

– mesélte a Blikknek Gabriella, aki a támadás óta szívritmuszavarban szenved, amelyet gyógyszerrel kezelnek.

Soha többé nem akarok Kemecsére menni, ahol ez a szörnyűség történt velem. Szó szerint elégettettem minden olyan dolgot, tárgyat, ami a támadómhoz köthető. Már csak az ágy van hátra. Az, amin megerőszakoltak

 – tette hozzá Gabriella.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló