közélet

Donáth Anna politikai szerelmet vallott Varga Judit exének

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.21 | 14:35

A Momentum bemutatta európai parlamenti és önkormányzati választási programját. Az eseményen beszédet mondott Donáth Anna is, aki Magyar Pétert méltatta.

Donáth Anna, a Momentum elnöke szerint párjának erőt kell gyűjtenie, miközben új politikai helyzet állt elő. A kegyelmi ügy nyilvánossá tette a kormánypártok morális mélységét, ezt már a fideszes szavazók gyomra sem veszi be. A maffiakormány nem költői túlzás, nem ellenzéki hisztéria. Mondjuk ki, hogy ez a NER öszödi pillanata – tette hozzá.

Azt is kiemelte, szerinte Magyar Péter érdeme, hogy kihúzta a választókat az apátiából. Ugyanakkor vannak témák, amelyekben nem értenek egyet Magyar Péterrel, és senki sem gondolja, hogy az Európai Unió tökéletesen működne, de ennek ellenére az európai fejlődés alappillére, a legfontosabb szövetség.

Európa mi vagyunk, sem áldozatok, sem ellenségek nem vagyunk, a problémáinkat közösen kell megoldanunk, nem megállítani és elfoglalni akarjuk Brüsszelt. Figyeljünk arra, hogy mik a közös céljaink Magyar Péterrel, aki felrázta az ellenzéket. Nélkülünk nem lehet kikerülni az Orbán-rendszerből. Szükség van a Momentumra, aki ránk szavaz, az Európára szavaz. Hiszünk a liberális és európai értékekben – mondta Donáth Anna, hozzátéve, hogy nem zárkóznak el a Magyar Péterrel való partnerségtől.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.