Királyi család

Különleges fotóval köszöntötte fel Katalin hercegné férjét, Vilmos herceget

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.21 | 14:04

Vilmos herceg a 42. születésnapját töltötte, felesége Katalin hercegné pedig egy fotóval és egy megható üzenettel köszöntötte fel. A brit sajtó szerint ez vitathatatlanul a leghétköznapibb kép róluk.

Vilmos herceget 42. születésnapján egy fotóval és egy megható üzenettel köszöntötte Katalin hercegné. A walesi családot még soha nem lehetett ennyire hétköznapi helyzetben látni.

A walesi hercegné személyesen tisztelgett férje, Vilmos herceg előtt 42. születésnapja alkalmából – írja a telegraph.co.uk. Katalin azt üzente Vilmos hercegnek, hogy „mindnyájan nagyon szeretünk téged”, és egy csókkal írta alá köszöntőt, illetve az alatta lévő fényképet. A fotót a hercegnő készítette Norfolkban a múlt hónapban,

György herceget, Charlotte hercegnőt és Lajos herceget ábrázolja, amint Vilmossal átugrálnak a homokdűnét. 

Katalin hercegné egy különleges fotóval köszöntötte Vilmos herceget 42. születésnapja alkalmából/Fotó: youtube.com

A fénykép a lap szerint vitathatatlanul a leghétköznapibb, amelyet a walesi család valaha kiadott, a három gyerek tátott szájjal mosolyog a herceggel együtt, aki rózsaszínű rövidnadrágban és kapucnis felsőben látható, egyenesen a kamerába néz.

Katalin köszöntése nagyon megható, már csak azért is, mert igazán kihívásokkal teli év volt ez idén a walesi családnak. Először Károly királyról derült ki, hogy daganatos betegséggel küzd, majd Katalin hercegnéről.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.
Külföld
Még nincs kész – Barbecue
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 20.