Belföld

Durván beszólt a kerület parlamenti képviselője a Mészáros-Várkonyi szerelmespárnak – mutatjuk

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.04 | 14:18

A XII. kerületbe költözik az ország leggazdagabb szerelmespárja, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

Az ingatlanról annyit lehet tudni, hogy a Széchenyi-kilátó melletti utcákban van, amely Budapest egyik legdrágább környéke.


Mészárosékat nem felejtette el üdvözölni Hajnal Miklós, a kerület momentumos politikusa sem, aki így indítja Facebook-bejegyzését:

Üdvözöljük új szomszédainkat Hegyvidéken! A Hegyvidékre költözik Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb strómanja menyasszonyával, az egykori televíziós műsorvezető Várkonyi Andreával!

– írta a polgármester. Aki azt is hozzátette:

Egy nagy zöldterületen álló magánvillába költöznek a Széchenyi-kilátó mellé, ahol a nappalijukból élvezhetik Budapest egyik legszebb panorámáját, hiszen a Fidesz krémjének csakis a legjobb jár!

Az átláthatatlanságot és titkolózást biztosító EKHO magántőkealapon és a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-n keresztül vásárolják meg az ingatlant, véletlenül sem úgy, ahogy egy mezei állampolgár tenné!

De kitért arra is, hogy mindezt az állami közbeszerzések folyamatos megnyerésén felhízlalt Mészáros-cégek profitjából, egykori közpénzből, azaz a MI pénzünkből, nem pedig a saját jogon, normális munkával megkeresett fizetésükből teszik!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló