Belföld

Orbánt parodizálta, el akarták hallgattatni – Most fegyveres erők hatoltak be az otthonába

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.10 | 13:48
  • trendindex: 4

Radics Peti a Süsü, az alkoholista sárkány című paródiavideó miatt került bajba.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozója és fegyveres kísérői tartottak házkutatást kedden reggel Radics Petinél, aki a történtekről Facebook-posztban írt részletesen. Mint írja, a nyomozók egy, a YouTube-csatornáján 2016-ban Süsü, az alkoholista sárkány címmel megjelent paródiavideó ügyében keresték fel, majd a poszt alatti kommentben hozzátette, hogy az eljárást az MTVA kezdeményezte.

123rf

A házkutatás egy pontján a nyomozók is érzékelték a házkutatás céljának furcsaságát, ezért ők is röhögtek az egészen – tette hozzá bejegyzésében a jelenleg több mint 900 ezer követővel rendelkező youtuber.

Életem egyik legemlékezetesebb napja a mai!

– kezdte posztját Radics Peti.

Hozzátette:

Történt ma, hogy fegyveres erők (NAV) hatoltak be az otthonomba, házkutatási paranccsal.

Feltartott kéz etc.

Mint kiderült, a nyomozás oka egy szinkron paródia. Nevezetesen: Süsü az alkoholista sárkány (By:. Peti)

Meg kellett volna semmisítenem a nyers eredeti videófájlokat, csak hát mivel egy 2016-os videóról beszélünk, az eredeti anyag már valahol az éterben tartózkodik malackával.

Mi a tanulság? Ne csinálj Süsü a sárkány paródiát, mert később fegyveres erők hatolhatnak be hozzád!

Megjegyzem furcsa az eljárás, meglepne ha a Warner Bros a Joker miatt rám küldte volna a hatóságokat, vagy bármelyik másik forgalmazó az egyéb szinkron videóim miatt.

Méltányos felhasználás. Az ami kint működik, itthon nem. Itthon nem emailt küldenek, hanem fegyveres erőket. Ejj Süsü, pedig úgy szerettelek!

Egyébként miután felmérte a helyzetet a nyomozó és a fegyveres úriemberek is felfogták, hogy mi miatt kellett jönniük, már ők is röhögtek ezen az egészen.

Magyarország szeretlek!

Egy kommentben Peti megjegyezte:

Hozzáteszem, az MTVA érezte szükségét az azonnali intézkedésnek! A sitten nagyon vicces lenne a rabtársakkal megbeszélni, hogy ki mi miatt csücsül. Józsi drogbirtoklás, Feri emberölés, Peti a Süsü a sárkány paródia miatt.

Íme a videó, ami fegyveres erőket kívánt:

Radics Peti egy másik paródiájával korábban Orbánnál is kiverte a biztosítékot, emiatt a választások előtt el akarták hallgattatni a youtubert.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló