Belföld

Kasszás Erzsinek vége, a konyhában pusztít Pásztor Anna

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.19 | 17:13

Inkább a vacsora fogyjon el, ne a türelem.

Nem is tudjuk, mikor láttunk utoljára Globus reklámot, de amivel most előrukkoltak, elég jó döntésnek bizonyult. Egy igazi rakkenroll-asszonyállatot, Pásztor Annát (Anna and the Barbies) választották ki a türelmét vesztő háziasszony szerepére, aki miután megunja a zöldségek aprólékos felszeletelését, inkább láncfűrészre vált. Sokkal jobban járt volna, ha azonnal konzervet emel le a polcról. Kasszás Erzsit ötször veri.

Pásztor Anna: konyhatündér vagy démon?

Vajon Pásztor Anna konyhatündér vagy démon a konyhában? Most végre kiderül!

A reklámszerep azért is pont időszerű az énekesnőnek, mert az Anna and the Barbiesnak épp most jött ki az új klipje, Segges a Balatonba címmel. És Utópia címmel jön majd az új nagylemez is rövidesen.

Anna and the Barbies – Segges a Balatonba (Official Music Video)

Facebook: https://www.facebook.com/annaandthebarbies Instagram: https://www.instagram.com/annaandthebarbies/ Web: http://annaandthebarbies.hu Spotify: https://goo.gl/nSpDOW Deezer: https://goo.gl/h1qlWS iTunes: https://goo.gl/mcyTkB Facebook: https://www.facebook.com/annaandthebarbies Instagram: https://www.instagram.com/annaandthebarbies/ Web: http://annaandthebarbies.hu Spotify: https://goo.gl/nSpDOW Deezer: https://goo.gl/h1qlWS iTunes: https://goo.gl/mcyTkB A Segges a Balatonba c dalt a hamarosan megjelenő UTÓPIA lemezen hallhatjátok majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló