Belföld

Felháborító: medencében molesztálta a részeg szörny a 15 éves lányt Jászapátiban

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.21 | 10:18

Letartóztatott a Szolnoki Járásbíróság egy többszörösen büntetett előéletű férfit, mert molesztált egy 15 éves lányt a jászapáti strand egyik medencéjében. A férfi fogdosta a lányt, majd arra utasította, hogy elégítse ki őt a víz alatt orálisan.

Nagy Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a többszörösen büntetett előéletű férfi tagadta a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során.

1666944 – aqua noodles on the coast of swimming pool

A 42 éves férfi június 15-én délután kiszemelt magának egy 15 éves lányt a jászapáti strand melegvizes medencéjében. Az ittas férfi azzal az ürüggyel szólította le, hogy megtanítja úszni, de a lány tiltakozott. A férfi azonban erővel magához húzta és többször a víz alá nyomta a lányt, majd benyúlt a fürdőruhája alá és szeméremsértő módon megfogdosta.

Ezt követően a férfi letolta a fürdőnadrágját és arra utasította a tinit, hogy a víz alatt orálisan elégítse ki. A kiskorú hiába próbált, nem tudott kibújni a nála lényegen erősebb férfi fogásából.

Végül az egyik barátja szabadította ki a sikoltozó lányt a férfi karjai közül.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a többszörösen büntetett előéletű erőszakoskodót, aki akár 12 évet is kaphat bizonyítottság esetén.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló