Belföld

„Úristen, remélem, nem halt meg!” – Sokkot kapott a lány, aki 5 embert gázolt el Óbudán

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.15 | 16:48

A fiatal sofőr zokogógörcsben tört ki, és sokkot kapott.

Hatalmas csattanásra és kétségbeesett kiáltásokra rohantak ki házaikról kedden este tizenegy órakor a csendes, óbudai Monostori utcában. Ugyanis egy 19 éves nő az Opeljével öt, az úttesten, sötétben sétáló embert gázolt el, a gyalogosok közül négyen megsérültek, hogy miért az úttesten sétáltak, méghozzá háttal a forgalomnak, az a helyiek számára is rejtély:

Ez egy nagyon sötét útszakasz, a közvilágítás gyenge, az egyik lámpát még egy fa is takarja, szinte teljes sötétség honol ezen a részen

– mesélte a lapnak egy utcabeli.

Meghallottuk a puffanást, nagy erejű volt, azonnal kirohantunk, mert üvegtörés hangját is hallottuk, először azt hittük, hogy valaki nekirohant a kint parkoló kocsinknak vagy a fának

– mesélte egy helybeli nő. Amikor kiért, a kétségbeesett sofőr már kipattant a kocsiból. Négyen a fűben ültek, az egyikük viszont a kocsi előtt feküdt, valamelyikük cipője a kocsi tetejére repült az ütközéstől.

Először azt hittem, hogy csak leültek iszogatni a fűbe a műanyag poharaikkal, de aztán megláttam a vérző fejű asszonyt a földön. A fiatal sofőr nagyon megijedt, remegett, és azt kiabálta: úristen, remélem, nem halt meg – mesélte.

Próbáltam kommunikálni a földön fekvő nővel, de nem beszélt, azonban végig éber volt. Amikor kiértek a mentők, szerencsére már nem vérzett a feje, és velük már tudott beszélni is. A lány viszont összeomlott. Ő is megsérült, mind a két karja tele volt üvegszilánkokkal. Mondtam neki, hogy nézesse meg a mentőkkel, de ő csak azt hajtogatta, hogy ne vele törődjenek, hanem a sérült nővel. Próbáltam neki és a sérülteknek vizet adni és megnyugtatni. Egy ideig tartotta magát, de amikor odaért az anyukája, elszakadt a cérna, zokogórohamban tört ki – tette hozzá.

Úgy tudjuk, hogy a fiatal sofőr annyira kiborult, összeroppant, hogy őt is mentő vitte el.

Egyáltalán nem ment gyorsan, és szinte teljes sötétségben áll ez az útszakasz, kivilágítatlan gyalogosokat szinte észre sem lehet venni este – mondta.

Úgy tudni, hogy a nő alkoholtesztje negatív lett, a gyalogosok viszont alkoholt fogyasztottak.

Forrás:Borsonline


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Mégis, kb. mennyivel ment??
    Nagyon nem mindegy.
    A “gázoltaknak” jobbulást, most majd megtanulják a KRESZ a gyalogosokra is vonatkozik, nem kis mértékben !
    Jómagam előbb csak feküdtem, majd csúsztam-másztam, később gyalogos lettem, jó 3 évtizedig.
    Azóta autózom , 40 éve, de a kocsiig-és tól gyaloglok.

Cikkajánló