Belföld

Botrány a Campus fesztiválon – több órás sorok

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.22 | 16:48

Érdemes tehát odafigyelni azoknak, akik rendezvényekre mennek.

Hatalmas felháborodás volt, rengeteg komment érkezett a fesztivál közösségi oldalára.

A Debreceni Nap írta meg, hogy a szerdán kezdődött Campus fesztivál nem indult túl jól: rengeteg, jeggyel már rendelkező fesztiválozó kényszerült tegnap 2-3 órás várakozásra, hogy bejusson a Campusra. Ezt az információt a szervezőkhöz címzett dühös Facebook-kommentek is megerősítették.

A Campus szervezői tegnap hajnalban egy közleményt adtak ki a fesztivál Facebook-oldalán, amelyben ezt írták:

“Az utóbbi négy évvel megegyező beeresztő kapacitással és személyzettel készültünk, annak ellenére, hogy a pandémiás helyzet miatt 30%-kal kevesebb belépő kelt el elővételben.

A pénztárak 14 órától már kinyitottak, a látogatók döntő többsége (83%) azonban – a korábbi érkezési szokásoktól eltérően – 18 óra után, egyszerre érkezett.

A védettségi igazolványok ellenőrzésének szigorából nem engedhetünk.

Sokan próbálkoztak a tavaly elmaradt fesztivál után visszaváltott, de papíralapon megmaradt – már érvénytelen – belépőkkel, ezzel jelentősen feltartva a sorokat.

campus_sor3

A szerdai napra megvásárolt, de be nem váltott napijegyek érvényesek a fesztivál bármely napjára, illetve július 31-ig visszaválthatók az [email protected] e-mail címre írt levéllel (tárgy: jegyvisszaváltás).

Mindent megteszünk, hogy a bérletesek rohama után a következő napokban a beléptetés gördülékenyebb legyen, egyúttal kérjük, hogy a karszalagok átvétele kapcsán érkezzenek korábban a fesztiválozók, használják ki a pénztárak hosszú nyitvatartási idejét.”

Érdemes tehát odafigyelni azoknak, akik rendezvényekre mennek, hogy sokkal kevesebb az elővételes jegy mindenhol, mert az emberek kivárnak, és a helyszínen vásárolt jegyeknél meg hosszabb idő a vásárlás, így aztán nagy sorok lehetnek tömegrendezvényeken.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.