Belföld

Jön az Állatkertek Éjszakája – Itt vannak a részletek

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.07 | 18:48

Augusztus 30-án rendezik meg.

Változatos programokkal, látványetetésekkel és más rendkívüli látnivalókkal várják a közönséget augusztus 30-án az Állatkertek éjszakáján, amelyhez az idén országszerte 13 állat-bemutatóhely csatlakozott.

Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója a rendezvényt beharangozó szerdai budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a 2012 óta évente megrendezett Állatkertek éjszakája a magyarországi állatkertek legnagyobb szabású és legnépszerűbb közös programja.

Az ország 12 településén – Budakeszin, Budapesten, Debrecenben, Győrben, Jászberényben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Poroszlón, Szegeden, Veresegyházon és Veszprémben – összesen 13 állatkertben, vadasparkban és állat-bemutatóhelyen várják az érdeklődőket a nyolcadik alkalommal megvalósuló Állatkertek éjszakáján. Persányi Miklós hangsúlyozta, hogy az Állatkertek éjszakája az egész család számára különleges élményeket kínál a nyár utolsó péntek estéjén. A programok 19 órakor kezdődnek a fővárosi állatkertben, amely éjfélig tart nyitva.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.