Belföld

Hosszú hónapok után Borkai Zsolt újra megszólalt

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.08.11 | 15:48

A szexbotrányával lebukott, majd újra megválasztott egykori városvezető interjút adott a Blikknek! Sajnálja és nem érti mért támadják még mindig!

Borkai Zsolt, olimpiai bajnok magyar tornász, aki 1988-ban lólengésben lett olimpiai bajnok. 2006–2019 között Győr polgármestere, 2010-től 2014-ig fideszes országgyűlési képviselő. De neve mégis az Adrián tartott orgia miatt lett ismert.

Röviddel az önkormányzati választások előtt egy ismeretlen blogger videófelvételt tett közzé arról, ahogy Borkai egy jachton ügyvédje és barátja, Rákosfalvy Zoltán, valamint több más személy társaságában fiatal lányokkal részt vesz egy orgián. Ugyan ismét megválasztották, de 2019. november 6-án pedig levélben tájékoztatta a győri lakosságot, november 8-án 16.00 óráig lemond polgármesteri címéről, és visszavonul.

Őstermelő vagyok, az időm nagy részét ott töltöm, vannak birkáim, lovaim, csirkéim, folyamatosan foglalkozni kell velük. Korán reggel kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok.

-nyilatkozta a Blikknek a jelenlegi életéről.

A feleségemmel újra kellett írnunk a kapcsolatunkat, de hála istennek, ő is vevő volt rá. Jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát

-tette hozzá a szexbotránya kapcsán, amiért még mindig vizsgálódnak a helyi rendőrök.

Egyelőre nem tervezi a visszatérést, de erre még bármikor sor kerülhet. Nagyon megrendült azon, hogy még a mai napig hibáztatják és a családját támadják. Fidesz-KDNP nyíltan sosem kommentálta az ügyet, mi mégis arra bíztatunk mindenkit, hogy mondjon nyugodtan nemet egy orgiára, ha házas!

Forrás: Blikk, MTI


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló