Belföld

Fiatal, a Fidesz holdudvarába tartozó milliárdos kezét törték el a rendőrök a Sziget fesztiválon

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 09:48

Szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarhatta a viselkedése.

A Blikk azt írja, hogy egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó feszült össze a Sziget Fesztivál biztonsági embereivel, majd a rendőrökkel is. A lap információi szerint intézkedni kellett vele szemben és ennek során a karját is eltörték. A férfi mindeközben sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival is fenyegetőzött, fotókat készített a rendőrökről. A Blikk hozzáteszi, hogy az intézkedésben részt vevő járőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó “minden követ megmozgat majd, hogy ártson nekik”.

Kép: Unplashpolice

 

Befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja

– írja a Blikk. A lap szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a kapcsolataival fenyegetőző férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni.

A fiatal vállalkozót a botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendőrök pedig azért léptek fel, hogy biztosítsák a kitiltás jogszerűségét.

Szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarhatta a viselkedése. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi vasárnapra virradó éjjel fél egy után maga ment oda a rendőrökhöz. Feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről.

Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő szemtanú a Blikknek. Ám a férfi még ezután is kötekedni kezdett. A rendőrök közölték vele, hogy panaszt a biztonsági cég vezetőjénél, míg feljelentést az óbudai kapitányságon tehet.

A férfi ezt sérelmezte, és azt mondta, feljelenti a rendőröket is.

Mivel ilyen esetben a rendőröket írásos jelentési kötelezettség terheli, megkérték a férfit, hogy igazolja magát, amit ő többszöri felszólítás ellenére megtagadott. A rendőrök ezért közölték vele, hogy előállítják.

A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene

– közölte a rendőrség.

A férfivel szemben alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Mivel karfájdalomra panaszkodott, mentőt hívtak hozzá, akik további vizsgálat céljából kórházba vitték. Az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is – közölték.

A lap megkereste az ügyben érintett vállalkozót is, de eddig nem válaszolt. Azt is írják, hogy az intézkedésben részt vevő járőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó minden követ megmozgat majd, hogy ártson nekik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.