Belföld

Idén is különleges programmal várja a repülés szerelmeseit az ötödik Budaörsi Airshow

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 14:50

Szállj velünk a Budaörsi Airshown augusztus 19-én!

Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren.

Izgalmas légibemutatókkal, földi látványosságokkal és gyermekprogramokkal várja az egész családot az immár ötödik alkalommal megrendezett Budaörsi Airshow.

Augusztus 19-én, szombaton a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légibemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légijárművek bemutatója mellett családi és gyermekprogramok is várják majd a kilátogatókat.

A repülés szerelmesei idén is lenyűgöző műrepülő bemutatókat láthatnak. Besenyei Péter, Rohács Tamás Vári Gyula, Veres Zoltán bemutatói kápráztatják el a kilátogatókat. Retro Sky Team műsorában második világháborús repülőgépek jelennek meg, számtalan show elemet felvonultatva. Különlegességként idén a Beech Expeditor is felbukkan Budaörs egén, valamint Hawks of Romania Aerobatic Team is. Mindezek mellett egész napos légiparádéval, meglepetésekkel várják a szervezők a látogatókat, sőt lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre is.

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint értékes nyereményekért versenghetnek a gyerekkvíz során. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek kiállítása várja az eseményen. A megéhezők „újratöltéséért” a gasztroudvar felel majd, míg a különleges nap örök emlékét repülős ajándéktárgyak formájában akár haza is vihetik a látogatók.

Az eseményre a belépés ingyenes.

További részletek, naprakész információk az esemény Facebook oldalán találhatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
VV Gigi elképesztő dologra készül
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.