Belföld

Bicskanyitogató módon relativizálja a szegénységet a lakájmédia

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 10:18
  • trendindex: 2

Rámutatnak, hogy enni gyertyafény mellett is lehet, vagy hogy a vízforraló a főzéshez is remekül használható.

Mint ismert, a kormány a választások után nem sokkal elvágta az – egyébként fenntarthatatlanná lett – rezsicsökkentést, ezzel nehéz helyzetbe hozva családok millióit. Most pedig különböző lépésekkel próbálják legitimálni a döntésüket – például azzal, hogy a propagandamagazinjaikban tippeket adnak spóroláshoz.

A HVG.hu szúrta ki, hogy a szerdai Bors tippekkel látja el az olvasót, mi mindent tehet annak érdekében, hogy kevesebb gázt, illetve áramot használjon el. Innovatív ötletekre persze nem igazán számíthatunk, hiszen azokat a tanácsokat tolják elénk, amik már mindenkinek a könyökén jönnek ki. A „kisokos” tálalása viszont egészen sajátos.

Túrázni mennél? Mutatunk egy remek túrát. Nem lesz megerőltető, és olyan panorámát láthatsz amit sehol máshol! Nézz bele most a videóba!

Benne van, hogy vacsorázni gyertyafény mellett is lehet, sőt, igyekeznek kifejezetten hívogatóvá tenni a gyakorlatot. A második tipp a vízforraló, ami a bulvárlap szerint egy többfunkciós eszköz, hiszen azzal még a krumplit vagy a tésztát is meg lehet főzni.

A lap nem felejti el megemlíteni azt sem, hogy a bedugva hagyott eszközök áramot fogyasztanak (mert ugye erre senki nem gondol), ezért azokat érdemes kihúzni a foglalatból, ha már nem kellenek. De ugyanilyen odafigyeléssel szólnak arról is, hogy fogmosásnál tanácsos elzárni a csapot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.