Belföld

Megrázó részletek az erdőkertesi kettős öngyilkosságról: babát várt a lány

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.24 | 12:18
  • trendindex: 2

Kati és Dani a rokonok és barátok szerint egy amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban élt, de tavaly nyáron a lány elfogadta a gyűrűt a kedvesétől. Együtt dolgoztak egy lámpagyárban, de ott felmondtak, és egy ideig nem volt munkájuk. A közeljövőben kezdtek volna egy üdítőgyárban, szintén közösen.

 

Elég érdekes volt a kapcsolatuk, de igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. Mivel Daninak nem volt jogosítványa, Katit jegyezték be a forgalmiba üzemben tartónak, miközben az anya lett a tulajdonos. A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált

– mondta a Borsnak a közeli barátnő.

Egyelőre a családok is csak találgatnak, hogy a fiatalok miért döntöttek úgy, hogy beülnek az autóba, Erdőkertesre mennek, és nem messze a fiú szülői házától, egy erdős részen leparkolnak, hogy ott egy slag segítségével az utastérbe vezessék a kipufogógázt. Amikor a környékbeliek ezt észrevették, már késő volt, így hiába hívtak segítséget, a pár életét nem lehetett megmenteni. A személygépkocsit még tegnap délelőtt is a tragédia helyszínén találta a Bors munkatársa, a tűzoltók által betört ablakokkal. A jármű környezetét ellepték az üvegszilánkok, a kormány alatti tartórekeszben pedig öngyújtókat, cigarettát láttak.

Kati édesanyja, egy Facebook-hozzászólásban üzent az elhunyt fiúnak:

Sírba tetted a lányomat

Zsuzsanna nem volt olyan lelkiállapotban, hogy a Borsnak bővebben nyilatkozzon, de annyit elárult, hogy a fiatalok nemrég életük nagy eseményére készültek.

Júliusban lett volna az esküvőjük, de lemondták

– fogalmazott a gyászoló asszony.

Mint kiderült, a menyegző lefújása nem teljesen az ő döntésük volt. Dani öccse, a mástól szerzett információnkat megerősítve elmondta, hogy testvérét egy hat évvel ezelőtti ügy miatt 28 napos elzárásra vitték. Közmunkára ítélték egy apróság miatt, de azt nem teljesítette, ezért a büntetést megváltoztatták, és az esküvő tervezett időpontjában éppen a rácsok mögött volt.

A barátnője rászoktatta a gyógyszerre és a halálba kergette a bátyámat. Erős nyugtatót szedett, ami nyilván nem tett jót neki

– fejezte be a beszélgetést Dávid.

Forrás: Origo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló