Belföld

Galla Miklós ismét üzent Orbánnak – nem adja fel az üzengetést

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.05 | 20:18

A humorista újabb nyílt levelet írt a miniszterelnöknek. 

Korábban megírtuk már, hogy az MTVA elvette Galla Miklóstól a Karinthy-gyűrűjét, mert álláspontjuk szerint Galla viselkedése (meztelen magamutogatása) nem egyeztethető össze a köztévé normarendszerével.

A humorista nem hagyta magát, ezért a hét elején Orbán Viktornak írt nyílt levelet, hogy intézkedjen az ügyben. Erre a miniszterelnök a bejegyzés alatti kommentben azt válaszolta, hogy nem ő a „gyűrűk ura”. Galla Miklós vasárnap újabb nyílt levelet tett közzé a Facebook-oldalán, amelyet idézünk szó szerint.

“Itt ismét Galla Miklós. Köszönöm a szellemes válaszát. Sajnos az ügy azóta sem oldódott meg.

Kérem, engedje meg, hogy feltételezzem, Ön ismeri azt a személyt, aki kinevezte Dobos Menyhért vezérigazgatót, illetve az MTVA kuratóriumának tagjait. Kérem, kérje meg az illetőt, beszéljen vezérigazgató úrral és a kuratórium tagjaival. Szólítsa fel őket, hogy további késedelem nélkül adják át a nekem jogosan járó, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet, tegyék lehetővé, hogy visszatérjek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára szívhez szóló, világszínvonalú dalaimat. Ne kelljen arra gondolnom, hogy valakit a származása miatt ér hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Mert most erre gyanakszom, különösen a CEU- és az SZFE-ügy fényében.

Kedves Miniszterelnök Úr, egy teljesen ártatlan embert minden ok nélkül meghurcoltak. Kérem, segítsen. Kérem, intézkedjen. Köszönöm.”

Forrás: Galla Miklós/Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.