Belföld

Ügyvéddel fenyeget az étteremtulajdonos YouTuber, ez a bögyös fotó verte ki a biztosítékot – MUTATJUK!

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.06 | 08:18

Osváth Zsoltnál betelt a pohár.

A YouTube-on is ismert Osváth Zsolt étterme előtt készítettek fotót, melyet nagyon magára vett az influencer.

Ahogy ő fogalmaz, ez a kép egy engedély nélküli fotózás eredménye, és sajnálja, hogy a fotós nem tájékoztatatta őket, de jogtalanul tartózkodtak ott és használták az eszközeiket, installációnkat.

Nyitvatartási időn kívül, a helyszínbérlés megfizetését mellőzve, a Lupa házirendjét több ponton megsértve, ezzel anyagi kárt okozva szerveződött oda a fotózás.

– írta, és kitért arra is, hogy természetesen a jogi lépéseket megteszik, de addig is többször is kérték, hogy a magánterületükön tilosban készült fotók megosztását mellőzzék.

A hölgy pedig azonnal válaszolt is, és kommentben monda el, hogy ezért nem fizetett, és arról hogy profi fotó készült arról ők nem tehetnek.

Sem a helyszint nem jelöltük meg, sem reklámként nem lett feltüntetve.

– tette hozzá.

Elmondása szerint alapvetően megengedett a fotó készítése nyilvános helyen amiért borsos árat fizet az ember, ugyanis 6000 forint a belépő.

Azon kívül fogyasztottam is a Lupán aznap nem keveset és nincs kint tábla hogy tilos egy fal mellett fotót készíteni saját célból.

– zárta le.

Osváth Zsolt most Instagram történetben válaszolta meg azt, hogy miért akadt ki ezen, szerinte ugyanis minden ellenére profi fotózásról volt szó, és átpakolták a bútorokat is.

Amikor ellenőriztem a kamerákat, láttam, hogy ott nagy buli volt valóban, csak hogy erröl nem tudtunk és szerzödőtt Barbie fotózásunk volt a partra. Ennek egyik feltétele volt, hogy másnak professionális felhasználásra nem adjuk ki a partszakaszt. A szerzódést felbontották, mi ezt tudomásul vettük.

– írta.

Majd kitért arra, hogy a Lupával közösen írtak egy levelet a stábnak, hogy milyen engedéllyel rendelkeztek és még nekik állt feljebb. Később perrel fenyegették, ha használják a képeket.

Nekünk ez az életünk, a mindenünkés valaki konkrétan a zárvatartó üzletünkbe beköltözött. A “modellek” egy része letiltott, üzenetre nem válaszolt, ezért tettünk jogi lépéseket.

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló