Belföld

Bezár egy csomó CBA

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.14 | 13:15

Csütörtök reggel bezárnak a Palóc Kft.-hez tartozó CBA boltok. A cég nem cáfolta, hogy nem nyitnak ki az üzletek egy rövid ideig, de azt állítják, csak leltár lesz.

Csütörtökön nem nyitnak ki azok a CBA-üzletek, amik a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-hez tartoznak – tudta meg a Nol.hu. Nem kevés boltról van szó: a cégnek hat Kelet-Magyarországi megyében vannak boltjai, ezekben összesen 1200-an dolgoznak. Az ő sorsuk egyelőre bizonytalan.

 

A csődközelben lévő cég vezetői szerint nem végleg zárnak be az üzletek, hanem csak egy leltár idejére. Az Index úgy tudja, hogy a Palóc Kft. vezetői ezt Sáling Józsefnek, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnökének mondták.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. csődközelben van: a tavalyi évet 1,9 milliárdos mínusszal zárták. Az utóbbi hetekben a cég boltjainak polcai elkezdtek kiürülni. A Nol.hu úgy tudja, hogy a dolgozók többsége nem kapta meg ehavi bérét,ráadásul a szeptemberi társadalombiztosítási járulékot sem fizette meg a cég a munkavállalói után.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló