Belföld

Hatalmas bejelenést tett Orbán Viktor: Kiterjesztik az szja-mentességet

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.14 | 16:20
  • trendindex: 2

Meglepő bejelentést tett ma Orbán Viktor.

A “családbarát erőknek” meg kell nyerniük az EP-választást a saját országukban, aztán pedig egy családbarát fordulatot kell elérni Európában. Erről Orbán Viktor beszélt a budapesti Demográfiai Csúcson.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A liberálisok stratégiai szintű félelmet gerjesztenek a jövőtől – értékelte Orbán Viktor. Számunkra, kommunizmusban megedződött kelet-európaiak számára a nyugati elit gondolkodása kész agyrém – értékelt Orbán Viktor. Európa félelemből cselekszik és a félelem defetistává tesz minket. Karbon- és genderkvótákkal küzdünk a demográfiai problémák helyett – tette hozzá.

Korábban Magyarországon csak minden második gyermek született házasságban, ma 4-ből 3. Magyarországon a nők tartják össze a családokat. Adnak a világnak valamit, amire nagy szükség van, ez pedig a feltétlen szeretet. A jó családpolitikához a miniszterelnök szerint az édesanyák megbecsülésére van szükség.

Demográfia csúcsot rendezni kötelesség a gyermekek, a családok, a nemzet és a civilizáció felé is

– jelentette ki a miniszterelnök, aki elmondta, hogy 2010 óta megduplázódott az egy gyerekes családok éves jövedelme, a többgyerekeseknél ez megháromszorozódott. Minden ötödik család pedig új otthonra lelt.

A háromgyerekesek nőkre, anyákra is kiterjesztik majd az szja-mentességet

A miniszterelnök a beszédében a kedvenc rajzfilmjéből, a Mézga családból idézett, amiben azt énekelték: “papa, mama, gyerekek, csupa szív szeretet”.

Orbán Viktor 35 év európai tapasztalata alapján megállapította: nincs esélyünk arra, hogy a jelenlegi liberális eliteket meggyőzzük a demográfia, a család fontosságáról.

“Nekünk a házi feladat”, hogy “a családbarát erők nyerjék meg otthon az EP-választásokat. Majd pedig csináljunk meg közösen az európai családpolitikai fordulatot” – jelentette ki beszéde végén Orbán Viktor a demográfiai konferencián


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.