Belföld

Gyaloglásra és kerékpározásra szorítaná a magyarokat egy főfideszes

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.19 | 08:18

A lassan hétszáz forintos üzemanyag Révész Máriusz számára úgy látszik nem elég ösztönzés a kerékpár mellett.

Révész Máriusz a Miniszterelnökség Aktív Magyarországért felelős államtitkára bejelentette, hogy szeptember 19-én indul a Bringázz a munkába! őszi kampánya, a kerékpár népszerűsítés október 22-ig tart.

A Magyar Kerékpárosklub saját applikációt fejlesztett,

a pontgyűjtésre szolgáló mobilalkalmazás megvalósítását az államtitkárság kemény 9,3 millió forinttal támogatta. A pontokat nyereményekre lehet majd beváltani. Egy városi kerékpár lesz a főnyeremény, de kerékpáros kiegészítőket is lehet majd nyerni – elvégre nem járhat minden magyar Rose d’Orral.

A Bringázz a munkába! kampány

az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódik. Ezen a héten Európában arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy autó helyett a közösségi közlekedést vagy a mikromobilitási eszközöket vegyék igénybe. Révész szerint pedig mindez azért is fontos, mert rendkívüli mértékben nőtt az elmúlt időszakban az autóforgalom. Állítása szerint csak a fővárosi agglomerációban 200 ezerrel több autó van mint 2010-ben, ami folyamatos dugókat okoz, ezért fontos össztársadalmi érdek, hogy aki csak lehet közösségi közlekedéssel vagy kerékpárral közlekedjen.

Kerékpárt lopott a városban, mert nem volt kedve buszra várni


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.