Belföld

Nem féltékenységből robbantottak a Teréz körúton

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.03 | 17:44

Kizárható, hogy féltékenységből, vagy más magánéleti okból robbantottak két hete a Teréz körúton. A hatóságok szombaton kihallgatták a támadásban megsérült rendőrnőt, és újabb felvételeket közöltek a feltételezett robbantóról.

Már kizárható, hogy magánéleti okokból, féltékenységből robbantott a Teréz körúton két hete az ismeretlen horgászsapkás támadó – írja a Magyar Idők. A lap úgy tudja, szombaton kihallgatták a  támadásban megsérült rendőrnőt, aki mindenre emlékezett.

Az ügyön egy száz fős nyomozócsoport dolgozik – köztük a Terrorelhárítási Központ munkatársai is. A rendőrség a napokban egy újabb felvételt tett közzé a robbantás feltételezett elkövetőjéről.

Ezen látható, hogy a fehér horgászsapkás férfi egy boltban vásárol, de az nem derül ki, hogy a videó pontosan hol, és mikor készült. Az újabb fényképek egyikén szerepel egy kerékpáros, aki elhaladt a robbantás helyszínénél. A hatóságok a biciklist tanúként szeretnék meghallgatni.

A támadás szeptember 24-én éjjel  történt a Teréz körút és a Király utca kereszteződésénél, a robbantásban két rendőr megsérült. A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomravezetőnek tízmillió forintos jutalmat ajánlottak fel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló