Belföld

„Mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el!” – Pumped Gabo is kiakadt a vadászkiállítástól

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.04 | 09:18

Pumped Gabo az Instagramján mondta el, miért van elege a mérsékelt érdeklődésért cserébe tízmilliárdokat elégető vadászkiállításból.

Az Instagramján fakadt ki hétvégén Pumped Gabo: „A héten volt a Vadászati kiállítás ahol

halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni,

úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett” – írta.

Szervezői közlemény szerint a

forint tízmilliárdokból összerittyentett vadászati „világkiállítás”

összesen 180 ezer látogatót tudott felmutatni eddig. Ebből a Fátyol Iskolaprogramnak köszönhetően 16 ezer diák volt, hétfőn újabb 4000 diák érkezik.

Hétvégén zajlott amúgy a FeHoVa PLUSZ is,

ami egy horgászati, vadászati és természetbarát kereskedelmi vásár. Emellett véletlenül a Szarvasbőgő Európa-bajnokság fináléja és a Nemzeti Vágta döntői is ekkorra estek. A vadászkiállítás szervezői nagyvonalúan ezek látogatóit is hozzácsapják saját nézőszámaikhoz, amikor 850 ezer látogatót említenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló