Belföld

Medvét láttak Miskolcon

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.18 | 11:12

Medvét észleltek a Miskolci Önkormányzati Rendészet kamerái vasárnap hajnalban. Azért ez valóban nem mindennapi látvány!

Szerdán medvenyomokra figyeltek fel az esőtől felázott, sáros talajon Lyukóvölgyben, a Magyar tanyán, az egyik kerítésen pedig az állat bundájából származó szőrcsomókat is találtak. Vasárnap hajnalban az Újgyőri piac környékén észlelték a medvét.

Írja a minap.hu

Az állat 0:38-kor tűnt fel a miskolci Testvériség utcán, majd a villamos síneken haladt a város felé, később visszafordult a Torontáli utcára, majd eltűnt a kamera látószögéből.

A rendészek értesítették a rendőrséget, Miskolc Önkormányzata pedig haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, valamint a Vadaspark szakembereivel

– közölte a polgármesteri hivatal vasárnap délelőtt.

A Miskolci Önkormányzati Rendészethez vasárnap 0:40 perc körül érkezett jelzés a medvével kapcsolatban. Az állat jelenlétét az Operatív Megfigyelési Központ munkatársai a térfigyelő kamerák felvételeit figyelve észlelték, a felvételeken egyértelműen és jól felismerhetően látható a medve. Az esetről egy videó is készült, amely elég gyorsan járta be a magyar internetet.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló