Belföld

A dm nagyon kiakasztotta a vásárlókat

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.20 | 14:48

A dm felajánlotta a támogatását Iványi Gáborék egyik intézményének, majd aztán visszalépett.

Fotó: RTL

Iványi Gábor közösségi oldalán számolt be arról, hogy a dm váratlanul kihátrált az ügy mögül.

A dm lemondta a holnapra meghirdetett támogató akciót. Indoklás nincs. Ha csak azért mennének a Corvin Plázába, hogy minket támogassanak, akkor sajnos hiába fáradnak.

A kommentelők teljesen felháborodtak a történteken, többen kijelentették, hogy innentől nem vásárolnak náluk, de a találgatások is elindultak.

Nem megy a családom vásárolni többé a DM-be. Éljen a szabad piac! Bxszódjon a DM!

Akkor mostantól a DM-ben nem vásárolunk. Ennyi.

És ezt csak így???Olyan jó lenne most valami igazan cifrát mondani… Elkepesztő. Elkeserítő. Jellemző. Melységesen szomorú. És hagyjuk. Megint.

– olvashatóak Iványi Gábor bejegyzése alatt.

A vásárlók a dm promóciós bejegyzését sem kímélték:

A minimum az lenne (miután kirúgták azt, aki MET-es akciójukat így lemondta), hogy ezen a felületen magyarázatot adnak. Bármilyen jobb (becsületesebb) lenne, mint mindaz, amit így feltételezni lehet a cégről.

Szegyenteljes, amit tettek, pontosabban, amit nem, raadasul rendkivul atlatszo elvtelen magyarazkodassal. Legyen ver a pucajukban elmondani a valos okot, es meg reklamra sem kell kolteni, mert a fel orszag csak Onoknel vasarolna, igy meg, hat marad a belyeg, meg a tukor leszerelese a furdoszobaban.

Az ügy tisztázásáig nem vásárolok önöknél! A transzparencia jegyében, a konkurenciájukat részesítem ezentúl előnyben. Megértésüket ez úton is köszönöm!

A dm Nyugati Fénynek küldött közleményében azt írta:

A dm adományozási stratégiája mentén rászoruló családokat, kisgyermekes családokat és fenntarthatósági célokat támogat, ezen működésével nem célja semmilyen politikai vélemény formálása. A kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az ügy tisztázásig a támogatást elhalasztjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Megszűnés szélén áll a Tumblr
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 10.