Belföld

Meglopta ismerősét Kisújszálláson, korábbi tartozását játékpénzzel rendezte

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.31 | 07:22

A 65 éves gyanúsított elmondta továbbá, hogy az ellopott pénzből dohányárut, csokoládét és energiaitalt vásárolt.

Egy tiszafüredi nő meglátogatta egyik távoli ismerősét a kisújszállási otthonában 2020. október 28-án 15 óra 30 perc körül, hogy korábbi tartozását rendezze.

A beszélgetés során az asszony – arra hivatkozással, hogy a konyhában felejtette a táskáját – visszatért a lakásba, majd egy fogasra akasztott kabátból a tulajdonos pénztárcáját – melyben készpénz és bankkártya volt – ellopta. A férfi az asszony távozását követően azonnal észlelte pénztárcája hiányát és bejelentést tett a rendőrségen.

Az egyenruhások Tiszafüred belterületén elfogták, és a Kisújszállási Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, akit kihallgattak. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy az eltulajdonított pénztárcát és bankkártyát utazása közben eldobta. A 65 éves gyanúsított elmondta továbbá, hogy az ellopott pénzből dohányárut, csokoládét és energiaitalt vásárolt. A nyomozók megállapították, hogy tartozása fejében a jogsértő játékpénzt adott át a látássérült sértettnek, amit lefoglaltak.

-írja a rendőrség honlapja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló