Belföld

“Hát ez ku.va fura” – Orbán Viktor emberei meglátogatták Kid Rockot

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.01 | 12:18

Arról is beszámolt, Orbán Balázs mesélt neki az abortuszt korlátozó szívhangrendeletről is, amit ő ijesztőnek és furcsának talált

A Trump-támogató amerikai rockénekes szerint az abortuszról is beszélgettek, de Orbán Balázst elég rémisztőnek találta, és összekeverte a török kormány embereivel, amikor nála jártak a tennessee-i Nashville-ben.

Kid Rock az erről készült videóban is összekeverte a török és a magyar kormányt, ahogyan az sem derül ki, pontosan kiről is beszélt, amikor a kormány embereit emlegette.

Valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak. Nagy rajongóim, épp itt voltak az Államokban, bla-bla-bla. Hát ez kurva fura, persze, hogy benne vagyok

– így mesélt Kid Rock amerikai énekes arról, hogyan látogatták meg őt a magyar kormány emberei Nashville-i otthonában pár hete.

Orbán Balázsnak, a miniszterelnök politikai igazgatójának Facebook-oldaláról derült ki, ő járt a házában, a tennesse-i Nashville-ben még a konzervatív CPAC-konferencia után 2022 szeptemberében.

Kid Rock azért elárulta Mahernek, a legfontosabb dolgokat ő is tudja Orbán Viktorról:

Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak (…) tudod, Orbánt négyévente újraválasztják örökké. Már vagy 12 éve van.

Arról is beszámolt, Orbán Balázs mesélt neki az abortuszt korlátozó szívhangrendeletről is, amit ő ijesztőnek és furcsának talált:

Azt mondja: mi engedjük az abortuszt, de nemrég elfogadtunk egy törvényt – mondta és ez elég fura –, ami arról szól, hogy mielőtt megengedik az abortuszt, az anyának hallania kell a baba szívverését. Mire én: ijesztő és egyben óriási.

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.