Belföld

Természetesen Borsod: Rátámadt és kirabolt egy nőt egy másik Miskolcon – elfogták

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.01 | 13:18

Az útonálló nő több mint 100 ezer forintot zsákmányolt, de nem sokáig örülhetett a szajrénak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy óra alatt azonosították és el is fogták a rendőrök azt a nőt, aki egy másik asszonyt rabolt ki Miskolcon november elsején kora reggel.

Kép: Unplash

A közlemény szerint november elsején 5 óra 45 perc körül a 31 éves miskolci nő rátámadt a Szemere Bertalan utcában egy 57 éves nőre, akitól erőszakkal el akarta venni a táskáját, miközben a pénzét követelte.

A támadó a nőt a földre taszította, aki először ellenállt, de a fenyegeté és az erőszak hatására megtört. A támadást elkövető 31 éves nő így a másik asszonytól több mint 100 ezer forintot, egy mobiltelefont, és a táskában lévő személyes iratokat zsákmányolta, amellyel elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a közlemény szerint a bejelentést követően egy óra alatt azonosították és el is fogták a gyanúsított nőt, aki a rendőrkapitányságra előállítása után beismerte tettét.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nő őrizetbe vételét tervezi, majd ennek megtörténtével előterjesztést tesznek a letartóztatására is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.