Belföld

Novák Előd nyilvánosan ment neki az “obszcén és aberrált” L. Simonnak

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.12 | 11:18

A Mi Hazánk fidesznyike nem érzi úgy, hogy elvetette volna a sulykot.

Igazán elemében volt Novák a YouTube-on, a Mi Hazánk Mozgalom csatornáján az MTI-OS oldalon megjelentetett közleménye felolvasásakor. L. Simon Lászlónak is nekiment:

“Bár az obszcén és aberrált „verseiről” elhíresült L. Simon Lászlót leváltották az általa is megszavazott gyermekvédelmi törvény be nem tartása miatt, s mert azt állította, nem kérheti el a Nemzeti Múzeum a személyi igazolványokat (miközben valójában a nyugdíjasoktól is elkérheti), de az LMBTQP-lobbi a fontosabb hadállásait megőrizheti Magyarországon”

– fejtette ki, majd arról panaszkodott, hogy szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is az önkormányzatok után, miután hiába kezdeményezte törvényjavaslattal az LMBTQP-jelkép középületekre tűzésének tilalmát, azt senki sem támogatta az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában, és a kormánypártok is leszavazták.

„Hasonlóan a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el: a tiltást szorgalmazzák”

– fakadt ki teljesen 18 pluszos videójában.

Arról nem szól a fáma, mi történjen az égen akkor, ha egyszerre süt a nap és esik az eső – de valószínűleg nem kell sokat várni már ezzel kapcsolatos Mi Hazánkos törvényjavaslatra sem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló