Belföld

Letartóztatták a gödöllői szatírt: rendszeresen rárántott a HÉV-en

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.15 | 13:18

Egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt.

Elfogták a gödöllői rendőrök azt az 53 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy többször is önkielégítést végzett mások előtt a HÉV-en.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt. Iskolába tartott november első napjaiban, amikor arra lett figyelmes, hogy a nagyiccei megálló közelében egy vele szemben üllő férfi –miközben tekintete a lányra szegeződött – kigombolja a nadrágját, majd előveszi a nemi szervét és maszturbálni kezd.

A férfi egy szót sem szólt, megrémült lány leszállt és átült egy másik kocsiba, az esetet pedig jelezte a rendőröknek. Pár nappal később hasonló esetről érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, november 10-én a Gödöllő felé közlekedő HÉV-en maszturbált egy férfi, miközben lassan oldalazva közelebb lépett az áldozatához.

A gödöllői rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. Az 53 éves V. Gábort szeméremsértéssel gyanúsították meg és őrizetbe vették. A férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el,és a kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni. A bíróság elrendelte a letartóztatását.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló