Belföld

Orbán előcsapta hatlövetűjét: A hadsereg egyre jobban néz ki

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.02 | 15:18

Drámai videóval jelentkezett.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: “nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek”.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A kormányfő – aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet – azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a “szuverenitásunk védelméről” szóló konzultációs íveket.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – a novembernek befellegzett #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #hatlövetű #MarcoRossi #GeertWilders #SzoboszlaiDominik #NagyÁdám #válogatott ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Akkor úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig

súlyos viták várnak ránk Brüsszelben.

A videóban beszélt a magyar labdarúgó-válogatott sikereiről, a nemzeti konzultációról, az inflációról és a budapesti közlekedésről is.

A következő pontban a nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságát emelte ki, mert mint mondta, ez a kormány „legélesebb fegyvere”. Elmondta, hogy nem értenek egyet azzal, hogy a magyarok pénzbeli támogatást nyújtsanak Ukrajnának, és hangsúlyozta, hogy a háborúnak minél hamarabb véget kell vetni.

Elismeréssel szólt a Magyar Honvédség teljesítményéről, utalva ezzel a legutóbb befejezett hadgyakorlatra, az Adaptive Hussars 23-ra.

A huszárok alakulnak, a hadsereg egyre jobban néz ki, de az építését még folytatnunk kell. A békéhez erő kell, az erőhöz pedig hadsereg

– fogalmazta Orbán.

A következő pontban az inflációról beszélt, melyet szerinte a kormánynak és a Magyar Nemzeti Banknak együtt sikerült 10 százalék alá vinni. Megemlítette azt is, hogy jövőre béremelések várhatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló