Belföld

Orbán előcsapta hatlövetűjét: A hadsereg egyre jobban néz ki

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.02 | 15:18

Drámai videóval jelentkezett.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: “nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek”.

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A kormányfő – aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet – azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a “szuverenitásunk védelméről” szóló konzultációs íveket.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – a novembernek befellegzett #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #hatlövetű #MarcoRossi #GeertWilders #SzoboszlaiDominik #NagyÁdám #válogatott ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Akkor úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig

súlyos viták várnak ránk Brüsszelben.

A videóban beszélt a magyar labdarúgó-válogatott sikereiről, a nemzeti konzultációról, az inflációról és a budapesti közlekedésről is.

A következő pontban a nemzeti konzultáció kitöltésének fontosságát emelte ki, mert mint mondta, ez a kormány „legélesebb fegyvere”. Elmondta, hogy nem értenek egyet azzal, hogy a magyarok pénzbeli támogatást nyújtsanak Ukrajnának, és hangsúlyozta, hogy a háborúnak minél hamarabb véget kell vetni.

Elismeréssel szólt a Magyar Honvédség teljesítményéről, utalva ezzel a legutóbb befejezett hadgyakorlatra, az Adaptive Hussars 23-ra.

A huszárok alakulnak, a hadsereg egyre jobban néz ki, de az építését még folytatnunk kell. A békéhez erő kell, az erőhöz pedig hadsereg

– fogalmazta Orbán.

A következő pontban az inflációról beszélt, melyet szerinte a kormánynak és a Magyar Nemzeti Banknak együtt sikerült 10 százalék alá vinni. Megemlítette azt is, hogy jövőre béremelések várhatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.