Belföld

Üzemanyag-káosz jöhet Magyarországon – Brutális bejelentés a Mol-tól

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.03 | 12:18
  • trendindex: 52

A Mol november 18-án közölte, hogy átmeneti intézkedés az üzemanyag-kiszolgálás korlátozása, és olyan kutakat, kiskereskedőket érint csak, amelyeknek a Mol nem tartozik kiszolgálási kötelezettséggel.

A jövő héten sem szállít a Mol sem gázolajat, sem benzint egyes benzinkutaknak. Ez már a harmadik hét lesz, hogy a Mol-kiszolgálás szünetel – közölte a Független Benzinkutak Szövetsége pénteken annak a levélnek az alapján, amelyet a szövetség több partnere, tagtársa kapott az olajvállalattól.

A szervezet tájékoztatásához csatolt levélben a Mol azt közölte egyes partnereivel, hogy az ország működése és energiabiztonsága érdekében optimalizálnia kellett az ellátási stratégiáját, és a december 5-én kezdődő, 49. héten nem tud dízelt és motorbenzint biztosítani.

A vállalatnak az egész régió energiaellátásában kiemelt stratégiai szerepe van, és felelős azért, hogy az ország minden pontján legyen a működéshez szükséges üzemanyag-mennyiség

– írta a Mol.

Megfizethető árú all inclusive nyaralás Görögországban? Igen, lehetséges. Ebben a videóban azt is megmutatom, hogyan. Nézz bele, izgalmas lesz!

A jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyeznünk, és egyelőre fenn kell tartanunk az átmeneti korlátozásokat

– fogalmazott az olajtársaság.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló