Belföld

Brutális késést hozott össze egy Sopronba tartó vonat

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.04 | 09:18

Kalandos utazásban volt részük a Sopronba tartóknak.

Az esettel kapcsolatban a Telexnek írt az egyik utas, aki arról számolt be, hogy 230 perces késéssel sikerült odaérniük Sopronba.

Az utasok vonatpótló autóbusszal utaztak Budapestről Tatabányára, ahol mindenki átszállt a vonatra. Később azonban közölték velük, hogy a vonat nem indul el egy Tata állomáson történt biztosítóberendezési hiba miatt, így újból pótlóbuszra kellett szállniuk. Annyit tájékoztatást kaptak még, hogy „talán Almásfüzitőig” kell buszozniuk, onnan ismét vonat közlekedik tovább. Végül az utasokkal teli pótlóbusz meg is indult Almásfüzitő irányába, azonban Vértesszőlősön az állomás közelében az autóbusz megsérült.

Ezt követően

egy vonatpótló autóbuszt-pótló vonatpótló autóbusz sietett az utasok segítségére.

Az olvasó beszámolója szerint a sofőr nem tudta a megállókat, így jelentősen nőtt a menetidő, ráadásul mire Almásfüzitőre értek, a Győr irányába tartó vonat már elment. Egy óra várakozás következett a hidegben, mire megérkezett a G10-es gyorsított személyvonat, mely Győrig vitte az utasokat. Győrből Sopron felé a közlekedés már viszonylag zavartalan volt, így nagyjából 230 perc késéssel meg is érkeztek Sopronba.

Forrás: 24.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.