Belföld

Íme az legdrágább lakótelepi utcái – Már bőven 1 millió felett van egy négyzetméter

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.13 | 08:18

Közel 24-szeres különbség volt mérhető tavaly az ország legdrágább és legolcsóbb lakótelepi utcájának négyzetméterárai között.

A nemrég megújult KSH Ingatlanadattár alapján megnézte a Portfolió, hol vannak az ország legolcsóbb és legdrágább lakótelepi utcái.

satorspace / Instagram

Közel 24-szeres különbség volt mérhető tavaly az ország legdrágább és legolcsóbb lakótelepi utcájának négyzetméterárai között. Míg előbbiben az 1,1 millió forintot közelítette a négyzetméterár, addig utóbbiban az 50 ezer forintot sem érte el.

A KSH a listát a 2022-ben megvalósult adásvételek adatai alapján készítette, azon utcákat bevonva, ahol legalább három adásvétel történt.

Elképzelhető tehát, hogy voltak ennél is nagyobb szélsőségek, csak a túl kevés tranzakció miatt azok nem jelentek meg ebben a statisztikában.

– írja a lap.

Íme a legdrágábbak:

Nem meglepő, hogy a legdrágábbak között főként budai lakótelepek utcái szerepelnek, azok közül is kiemelkedik a III. és a XI. kerület. A top10-ben 6 helyet III., további 2 helyet XI. kerületi utca foglal el, de érdekesség, hogy két vidéki, egy veszprémi és egy siófoki lakótelep egy-egy utcája is felkerült a legdrágábbak közé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.