Budapest

Rendőrök lepték el Budapestet, rengeteg embert büntettek meg

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.13 | 10:48

Az ellenőrzés során a rendőrök az autóbuszsáv jogosulatlan használata miatt 60, buszöbölben való megállás miatt 3 helyszíni bírságot szabtak ki, egy sofőrt pedig, akinek az autója is ki volt vonva a forgalomból, feljelentettek.

Hétfőn és kedden folytatódott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közös akciója, amelyben a buszsávok használatát ellenőrzik. Az ellenőrzés során a rendőrök az autóbuszsáv jogosulatlan használata miatt 60, buszöbölben való megállás miatt 3 helyszíni bírságot szabtak ki, egy sofőrt pedig, akinek az autója is ki volt vonva a forgalomból, feljelentettek.

BKK csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy egyéb jogsértések miatt az egyenruhások 14 további esetben szabtak ki helyszíni bírságot, és 2 feljelentést tettek.

Kifejtették:

voltak, akik átlépték a záróvonalat, kézben tartott mobiltelefont használtak, lejárt okmánnyal közlekedtek, és olyan is volt, aki kerékpársávon állt me, vagy nem adott elsőbbséget a gyalogosnak a zebra előtt.

Három sofőr közigazgatási bírságot kapott, amiért piroson hajtott át. Egy embert egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt elfogtak, két másikat pedig engedély nélküli vezetés miatt előállítottak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló