Bulvár

Kate Winslet így emlékszik vissza Alan Rickman jócselekedeteire

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.04 | 08:33

Alan Rickmant évekkel ezelőtt daganatos megbetegedéssel diagnosztizálták, szervezete 2016. január 14-én adta fel a küzdelmet. A rajongói és a kollégai is nehezen dolgozták fel az ikonikus tehetség elvesztését, az egy éves évfordulóhoz közeledve pedig sokan emlékeznek meg a brit színész rendkívüli személyiségéről.

Fotó: Getty Images / Leonard Adam
Fotó: Getty Images / Leonard Adam

Kate Winslettel többek között 1995-ben az Értelem és érzelem forgatásán, valamint a 2014-es A virág románca című film készítése során dolgoztak együtt és szoros barátság alakult ki köztük. Winslet az Entertainment Weekly interjújában beszélt arról, milyen hatalmas szíve is volt Rickmannek.

Ha egyetlen szóval kellene Alt jelleneznem azt mondanám, kedves. Ő annyira kedves volt. Ha valakivel vacsorázni ment, sosem hagyta, hogy a másik fizessen, valahogy mindig előbb csúsztatta a pincérnek a bankkártyáját, mint bárki más –

mesélte a színésznő.

Mindezt anélkül tette, hogy a számlán lévő összeget megnézte volna. Ha valaki rákérdezett, csak annyit mondott: Harry Potter.

Alan Rickman a színészi karrierje során folyamatosan jótékonykodott, arról is gondoskodott, hogy a szervezetek halála után is támogatásban részesüljenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló