Bulvár

Ezt nem hiszed el! Hatalmas bejelentést tett Alekosz, nagy álma vált valóra

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.05 | 14:18

Közösségi oldalán büszkélkedett el a hírrel.

Úgy tűnik Rudolf Péter Alekosszal forgatja le az Üvegtigris 4. részét, legalábbis erre utal a valóságshow-hős bejegyzése.

Fotó: Facebook

Örömmel, büszkeséggel tudatom. Az Üvegtigris 4 forgatása, jövőhéten elindul. Ennél is kitüntetőbb az öröm. Ugyanis a Kokó szerepében én leszek. Álmom, nagyon régi álmom, válik most valóra. Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak

– írta bejegyzésében Alekosz.

Szerinte Kovács Kokó Istvánnal nemcsak fizikai értelemben hasonlítanak egymásra, de nagyon sok közös dolog is van bennük. Állítása szerint egy boksziskolából indultak és a kilencvenes évek elején együtt jártak edzésekre is. Ráadásul még az öltözőszekrényük is egymás mellett volt.

Szürke Tuto lakat volt. Annyira hasonlítottunk egymásra, hogy még Orbán Sanyi edző is mindig összekevert bennünket. Kokónak volt fülbevalója, nekem meg nem volt. Ez volt a támpont. Csak ez különböztetett meg minket.

– tette hozzá.

Úgy véli a rendezők és Rudolf Péter is elégedett lesz vele.

Választásukat pedig, nem bánják meg. Kokó, külföldön van. Nem ér rá. Aztánmeg, drága is. Én itt vagyok. Profi vagyok. Munkám az nincsen, árban is korrekt vagyok. Természetes volt tehát, hogy elvállalom

– fogalmazott Alekosz, aki azt is megjegyezte, hogy ő és Rudolf Péter lesznek az A-kategóriás színészek,

de a többi szereplő is tehetséges lesz.

Bejegyzése zárásaként megjegyezte, hogy miután- állítása szerint – Kokó bőrébe bújik, elvárja, hogy mostantól a megszólítása legyen:

bajnok. Világbajnok! Úgy érzem, ez így ildomos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló