Bulvár

Ryan Reynolds bevallotta, Blake Lively segít leküzdenie a szorongását

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.05 | 12:36

Nem mintha kéne még egy indok, ami miatt rajonghatunk a sztárpárért, de mégis itt vagyunk. A Variety magazinnak adott interjújában a 40 éves színész teljesen őszintén beszélt arról, hogy felesége mennyit segít neki abban, hogy épeszű maradjon.

Fotó: Getty Images / Pool
Fotó: Getty Images / Pool

A Deadpool főhőse nehezen dolgozza fel a hirtelen jött sikert, szerencsére szintén színész felesége, Blake Lively mindenben támogatja. Az interjú szerint Reynolds a film premierjéig küzdött a stressz és idegesség formájában érkező démonaival. Ahogy fogalmazott, a megfelelési kényszere szinte élve elemésztette, pedig a film még nem is pörgött a mozikban.

Blake átsegített a nehéz időszakon… szerencsés vagyok, hogy magam mellett tudhatom és segít, hogy ne bolonduljak meg

– mondta. Ez nem az első eset, hogy a kanadai-amerikai színész szorongással küzd, azt is megosztotta a lappal, hogy már gyerekkorában is jelentkeztek hasonló tünetek.

Három bátyám van. Az apánk kemény dió volt. Senkivel sem volt elégedett, saját magával sem. A szorongásom valahol itt kezdődhetett el, amikor megpróbáltam minden téren teljesíteni. Akkor nem tűnt fel, hogy ez lehetetlen, még csak egy kis kölyök voltam.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló