Bulvár

Ryan Reynolds bevallotta, Blake Lively segít leküzdenie a szorongását

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.05 | 12:36

Nem mintha kéne még egy indok, ami miatt rajonghatunk a sztárpárért, de mégis itt vagyunk. A Variety magazinnak adott interjújában a 40 éves színész teljesen őszintén beszélt arról, hogy felesége mennyit segít neki abban, hogy épeszű maradjon.

Fotó: Getty Images / Pool
Fotó: Getty Images / Pool

A Deadpool főhőse nehezen dolgozza fel a hirtelen jött sikert, szerencsére szintén színész felesége, Blake Lively mindenben támogatja. Az interjú szerint Reynolds a film premierjéig küzdött a stressz és idegesség formájában érkező démonaival. Ahogy fogalmazott, a megfelelési kényszere szinte élve elemésztette, pedig a film még nem is pörgött a mozikban.

Blake átsegített a nehéz időszakon… szerencsés vagyok, hogy magam mellett tudhatom és segít, hogy ne bolonduljak meg

– mondta. Ez nem az első eset, hogy a kanadai-amerikai színész szorongással küzd, azt is megosztotta a lappal, hogy már gyerekkorában is jelentkeztek hasonló tünetek.

Három bátyám van. Az apánk kemény dió volt. Senkivel sem volt elégedett, saját magával sem. A szorongásom valahol itt kezdődhetett el, amikor megpróbáltam minden téren teljesíteni. Akkor nem tűnt fel, hogy ez lehetetlen, még csak egy kis kölyök voltam.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló