Sztárok

Luxusüdülő és robotlány is jár az angol focisztároknak – de a párjaik túl messze vannak

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.03 | 11:33

Megdöbbentő luxuskörülmények biztosítottak az angol focisztároknak Németországban: egy 94 szobás luxusüdülőhelyen szállnak meg a 2024-es Európa-bajnokságon idején, ahol golfpálya, úszómedencék, sőt még robotlány is elérhető – de a nejeik, barátnőik több mint 30 kilométerre vannak tőlük.

Meghökkentő luxus várja az angol focistákat Németországban: 94 szobás luxusüdülőhelyen lakhatnak  a 2024-es Európa-bajnokság idején, amely golfpályával, úszómedencékkel van felszerelve, sőt még egy robotlány is helyet kapott a komplexumban, melynek lefoglalása 800 ezer fontba (több mint 370 millió forintba) kerül.

A dolognak csak egy szépséghibája van: a focisztárok párjai 32 kilométerre onnan kaptak helyet.

Az angol labdarúgó szövetség (FA) híres arról, hogy igyekszik biztosítani a játékosok optimális életstílusát, amikor a versenyek alkalmával éppen nincsenek a pályán.

A nyáron esedékes versenyre pedig – amelyet a főnök, Gareth Southgate szerint meg kéne nyerniük – sikerült egy golf- és fürdőközpontot biztosítani, ami közel 1 millió fontba került.

Úszómedencék is várják a focisztárokat – Fotó: golfresort-weimarerland.de

A Weimarer Land Golf and Spa üdülőhelyen – a németországi Blankenhain városában – úszómedencék, szauna és edzőterem is található. A helyen, ahol olyan nevek pihennek, mint Harry Kane és Jude Bellingham, még robotok is vannak, amelyek étkezés után begyűjtik az edényeket.

A játékosok lenyűgöző faburkolatú szobákban regenerálódhatnak, míg Gareth Southgate, a vezetőjük a három legjobb lakosztály egyikében lakik.

A válogatott minden tagja hozzáférhet egy kézi digitális padhoz, amely egyszerű szobaszervízt tesz lehetővé.

Bár az érintettek számára mindez álomnak tűnik, azért egy komolyabb áldozatot is kénytelenek meghozni.

A játékosok nem lehetnek fizikai kapcsolatban a külvilágban, a hozzájuk közel állókkal. Partnereik valószínűleg egy ötcsillagos szállodában kapnak helyet, nagyjából 40 perces autóútra a weimari várostól.

Hogy mi áll emögött? Az angol labdarúgó szövetségnek rossz emlékei vannak róla, mi történt legutóbb, amikor nemzetük Németországba utazott egy nagyobb tornára. A csapat a 2006-os világbajnokságon a negyeddöntőben alulmaradt a Portugália elleni büntetőkkel.

Ezt követően a kedveseik, Victoria Beckham, Coleen Rooney, Cheryl Cole és Alex Gerrard nevével tele volt a sajtó – és nem jó értelemben.

Amellett, hogy a játékosok biztonságban vannak az esetleges zavaró tényezőkkel szemben, az FA már ismertette a tervét arra vonatkozóan is, milyen ételeket kapjanak a focisztárok.

A helyszínen is folytathatják az általuk megszokott étrendet, az étlapon szerepel lazac, bio kovászos kenyér és tojás is, valamint friss narancslé és helyben termelt méz.

Weimari Michelin-csillagos séfek is főznek rájuk: Danny Schwabe és Marcello Fabbri á la carte ételeket kínálnak számukra.

A szövetség ugyanakkor saját szakácsokat hoz magával, akik az általuk kialakított étrenden és rendszeren dolgoznak, garantálva a tökéletes sporttáplálkozást.

A 2024-es Európa-bajnokság lesz a negyedik torna Southgate számára– és sokak szerint az utolsó, függetlenül az eredménytől.

Fantasztikus luxusban tölthetik napjaikat a tornára készülő sportolók – Fotó: golfresort-weimarerland.de

A 2018-as világbajnokságon Anglia éppen kimaradt a döntőből, miután az elődöntő hosszabbításában vereséget szenvedett Horvátországtól.

A 2020-as Eb-n újabb szívfájdalom érte őket: eggyel tovább léptek és bejutottak a Wembley-i döntőbe, de annak ellenére, hogy mindössze 2 percen belül megszerezték a vezetést, végül büntetőkkel Olaszország áldozatául estek.

Ezt követte a 2022-es katari világbajnokság, ahol a csapat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és a negyeddöntőben kiesett, a későbbi második Franciaország nyert velük szemben.

Most az egyik legtehetségesebb játékossal, amelyet a nemzeti csapat valaha is látott, Anglia nagy favoritként indul a tornán, nagyobb nyomást gyakorolva Southgate-re a siker érdekében.

A sikerhez azonban szükséges, hogy a Middlesbrough korábbi menedzsere komoly válogatást végezzen a csapatot illetően a következő hónapokban.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló