Bulvár

Kelemen Anna kipakolta a melleit, és védelmébe vette a maffiavezért – fotó 

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.06 | 17:48

Természetesen a bájait sem felejtette el megmutatni közben.

Madridtól nem messze fogtak el egy húsz éve szökésben lévő olasz maffiavezért, miután kiszúrták a Google Street View-n. A 61 éves Gioacchino Gammino a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet tagja volt, és először 1984-ben tartóztatták le, amikor a maffiaellenes Giovanni Falcone ügyész hallgatta ki. Falconét a maffia 1992-ben robbantotta fel.

Gioacchino Gammino a digitális világ áldozata. A régi iskola híve lehetett a nyolc éve körözött Cosa Nostra tag,aki elfogásakor azon csodálkozott,hogyan találták meg,amikor Ő még haza sem telefonált. Lehet,hogy a 61 éves spanyol szakácsként dolgozó “Manuel” nem követte a technika fejlődését. Feltételezem,hogy tradicionális,konzervatív ember lehet,mivel a plasztika,ahogy az ilyen helyzetekben kézen fekvő, nála szóba sem jött.

– írta bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés

Ganmino élete bővelkedett fordulatokban,először 84-ben tartóztatták le,amikor a híres Giovanni Falcone ügyész hallgatta ki,aki a nyolcvanas években kemény csapást mért a szicíliai maffiára…pár év múlva nem meglepő módon fel is robbant kocsijában. Ez a story magában hordozza egy újabb klasszikus maffia film elkészítését,amúgy a forgatások közel állnak Gamminohoz,hiszen 2002-ben egy”állítólagos filmforgatás” alatt lépett meg egy római börtönből,ahol életfogytiglani büntetését töltötte,felteszem akit ilyen súlyos ítéletre büntetnek annak már kijár a tisztelet és a tekintély a Cosa Nostraban.

– fejtegette tovább, és kitért arra is, hogy reméli Martin Scorsese már dolgozik a forgatókönyvön.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.