Bulvár

Unja a szexet a pornós lány, otthon teljes cölibátusban él

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.09 | 09:18

Meglepő kijelentést tett Gia Paige, a közel 150 jelenetben szereplő felnőttfilmsztár a Bougie Show podcast vendégeként a minap.

Paige szerint a szex „unalmas” és munkán kívül gyakorlatilag cölibátusban él. Hangsúlyozta, hogy a szex csak akkor kap jelentőséget számára, ha vonzalom vagy kötődés van a partnerrel; egyébként inkább elmegy dolgozni és csekket kap érte. A felnőttfilmsztár elmondta, hogy a kamera előtti szexuális aktusok sem keltik már fel igazán az érdeklődését, mert pontosan tudja: ez végül csak munka.

Gia Paige a tervei szerint eredetileg escortként kezdte volna pályafutását, és csak véletlenül kezdett el felnőttfilmeket készíteni. Azonban hangsúlyozta, hogy nem a szexmunka ölte meg a nemi vágyát, mindig is mérsékelten érdekelte csak a szex.

Az interjúban a 33 éves felnőttfilmsztár elárulta, hogy családjaival máig jó kapcsolatot ápol. Szülei büszkék rá a díjai és elkötelezettsége miatt, és mindenben támogatják. Paige továbbá azt is megosztotta, hogy a szexmunka a családjában hagyomány, hiszen dédnagyanyja burleszktáncos volt, mostohaapja pedig korábban sztriptíztáncos volt, és a két nővére is ezen a területen tevékenykedik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gia Paige (@giapaigex) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló