Bulvár

Jamie Dornan az öntudatos nőket kedveli és sosem csinálna szexbarlangot a szobájából

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.11 | 09:09

Február 10-én érkezik a mozikba a Sötét ötven árnyalata, a Szürke ötven árnyalata második része. A főszerepet játszó Jamie Dornan a Cosmopolitannek adott interjújában mesélt arról, mennyire különbözik a filmben alakított karakterétől.

095
Fotó: Getty Images / Ian Gavan

A rajongók nagy örömére rengeteg dolgot elárult az érkező filmről, például azt is, hogy Christian Grey személyisége mennyire megváltozott az első film óta.

Sokkal nyitottabb a következő részben. Képes arra, hogy kompromisszumokat kössön a szeretett nő miatt, szerintem ez nagyon fontos. Több szempontból is megváltozott az első filmhez képest, még akkor is, ha a nézők úgy hiszik, hogy javíthatatlan. Ana teljesen megbűvöli és a jó irányba tereli –

mondta Dornan. Azt is megemlítette, hogy aki a szexjelenetekre kíváncsi, az örülhet, mert több lesz belőle a folytatásban. Az előzetesből már az is kiderült, hogy a zuhany alatt is készült egy forró jelenet.

Nekem soha az életben nem lesz “vörös szobám”. Már a film előtti kutatómunka során rájöttem, hogy ez nem az én világom. Na meg gyerekeim vannak, szóval elég durva zárakat kellene felszerelnem. Sokat spórolok azzal, hogy nincs szexbarlang a házamban.

Bár Dornan nős, azért csepegtetett néhány infót a számára ideális nőről is, ami nem meglepő módon a szöges ellentéte a Dakota Johnson által alakított filmbéli szerelmének:

Azok a lányok, akik ki vannak békülve önmagukkal, akik két lábbal a földön járnak. Akik tisztában vannak a saját tulajdonságaikkal és emiatt magabiztosak, elfogadják magukat olyannak, amilyenek. Szeretem, ha nevetnek – sokszor próbálom megnevettetni az embereket, és azt is szeretem, ha engem mosolyogtatnak meg. Szerintem a feleségemnek nagyon jó humora van, sokat szoktunk együtt poénkodni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló