Bulvár

Zajlik a bulvárháború: Majka durván nekiesett Puzsérnak

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.13 | 10:18

Felhívta a figyelmet arra, hogy csakúgy, mint Bakács Tibornak és Puskás-Dallos Petinek, Puzsér Róbertnek is egy kereskedelmi tévés tehetségkutató hozta meg az országos ismertséget.

Majka az Index című oldalon egy véleménycikkben osztotta ki Puzsér Róbertet azután, hogy a kritikus ugyanott reagált Bakács Tibor és Puskás-Dallos Peti vitájára.Puzsér Róbert ezt a vitát véleményezte azzal, hogy kifejtette, szerinte Bakács Tibornak már a védjegyévé vált a bűnbánat, valamint azzal, hogy szerinte az „üresfejű, kommersz”, de „gátlástalanul nyomuló” Puskás-Dallos Petinek nincs személyisége.

Erre reagált Majka a legfrissebb cikkben, felhívva a figyelmet arra, hogy csakúgy, mint Bakács Tibornak és Puskás-Dallos Petinek, Puzsér Róbertnek is egy kereskedelmi tévés tehetségkutató hozta meg az országos ismertséget.

Majka többek között a következőket mondja Puzsér Róbertnek a nyílt levélben:

úgy próbálsz pálcát törni a »magamutogatás« felett, hogy közben iskolapéldája vagy annak. Magát az exhibicionizmust úgy állítod be, mintha annak csak beteges formája létezne, és mindenki, aki nem egy szubkultúrát szolgál ki vele, az egy fertőző, gennyes seb a magyar közéletben.

Az itt-ott trágár szavakat tartalmazó kirohanás arra is rámutat, hogy azzal, hogy a kereskedelmi tévék műsorainak szereplőit alázza, Puzsér Róbert végső soron ezeknek a műsoroknak a nézőit alázza:

“osztályokkal lentebb lévő ligából felszólni, hogy ti mekkora szarok vagytok, igencsak izzadságszagú. Valójában arra is kíváncsi lennék, mekkora az átfedés azok közt, akik hevesen igenelve jót csámcsognak a rendszeresen gyalázkodó cikkeiden, este meg bámulják a tévét, és növelik a nézettségét az általad lenézett műsoroknak. Nem is látják szerencsétlenek, hogy valójában őket minősíted.”

Ám Majka hamarosan a politikára is kitért, és itt is belerúgott Puzsérba.

“az sem baj, ha az Index vagy ATV fizet neked a munkád miatt, akiket egyébként az a regnáló kormány támogat, akiket te mindenhol minden tolvajnak elmondasz. Azonban mikor a te fizetésedről van szó, akkor már ugrottak is az elvek a kútba… Így már szemet is lehet hunyni a közpénzek eltűnése felett… Persze, hogy jövök én ahhoz, hogy pofázzak neked? Én csak egy TV2-es Fidesz-bérenc vagyok, egy vamzer, a legártalmasabb közéleti szereplő…”

– üzente.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.