Bulvár

Alekosz durván kiosztotta az őt ótvaréknak nevező Béres Anettet: Soha nem lesz ő a Sarka Kata, a Rogán Cecília, a Vajna Timi

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.14 | 19:18

Béres Anett durván kiborult Alekoszra, miután az randira hívta.

Béres Anett korábban arról beszélt, hogy mélyponton van.

Alekosz szerint pedig ő a válasz Anett minden kérdésére, ezt hosszasan részletezte egy nyílt levélben, ami után fel is hívta. A válaszban viszont nem volt köszönet.

 

Hogy mersz engem felhívni, te ÓTVARÉK! Hangzott el a lesújtó mondat a beköszönésem után

– írta Alekosz közösségi oldalán. Elmondása szerint a beszélgetés mindössze 23 másodpercig tartott, ami alatt ő csak köszönni tudott.

A Rádió 1 Balázsék című műsorában részletesen mesélt Alekosz.

A poszt után este hívtam fel, mert szerettem volna hitelt adni, nyomatékot adni annak, hogy én komolyan gondolom. Barátnői nyomásra esetleg nehogy azt gondolja, hogy vicc. Ez nem volt vicc, ez komoly volt! Telefonon szerettem volna leegyeztetni a részleteket.

– idézte fel a történteket a valóságshow-hős. Alekosz azt is elárulta, azért vitte volna Anettet a Camponába főzeléket enni, mert ő “ott szocializálódott. Amikor az ’97-ben megnyílt, azóta odajár és őt ismerik ott”.

Hova máshova vigye a férfi a nőt, akit szeret, ha nem egy olyan helyre, ahol ő büszkélkedni tud az ő elismertségével

– tette fel a kérdést.

Anett válaszát felidézve elmondta:

Ótvarék. Ezzel nyitott. 23 másodperc volt a beszélgetés, le lett mérve. Utólag megnéztem a számlálót, ezalatt ő elmondott mindent, amit szeretett volna. Nekem csak annyit sikerült: Szia Anett, majd rám lett rakva a telefont.

Alekosz szerint esélyt sem adott neki arra Anett, hogy “kibontakoztathassa azt, amit szeretett volna”. Nagyon fájó, minden értelemben megalázó csalódásként tekint az esetre. Állítása szerint 12 éve nem beszéltek, ötlete sincs, hogy miért haragudhat rá.

Talán a rossz társaság, amiben lehet, barátnői nyomásra alakíthatta ki ezt a véleményét rólam, mert az ő baráti társasága valamiért, mint ahogy most már ő sem, nem szimpatizál velem

– mondta Alekosz, aki utána Viber-en szerette volna megkérdezni, hogy miért haragszik rá, de azóta azóta Anett minden platformon letiltott

Alekosz szerint Anett “társadalmi szintkülönbségi kérdést” csinál ebből, ugyanis a hangjából úgy érezte:

Ő a Sarka Kata, a Rogán Cecília, a Vajna Timi.. Legalábbis annak érzi magát, de jelzem: soha nem lesz. Én pedig egy bukott biztonsági őr, aki hogy meri a bátorságot venni ahhoz, hogy őt felhívja

– fogalmazott.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló