Bulvár

Ökölbe szorult Schobert Norbi keze: Ez a rendőrgyilkos a börtönben igazi menő lesz, egy király

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.15 | 10:18

Egy őrjöngő férfi három rendőrt is megszúrt késsel, az egyikükön, Bauman Péter rendőr főtörzsőrmesteren halálos sebet ejtett.

Schobert Norbertet megrendítette a csütörtök este történt rendőrgyilkosság, és a véleményét is elmondta a történtekkel kapcsolatban.

norbi

Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtök este Budapesten egy őrjöngő férfi három rendőrt is megszúrt késsel, az egyikükön, Bauman Péter rendőr főtörzsőrmesteren halálos sebet ejtett.

Schobert Norbi a kilencvenes években volt egyenruhás. Volt rendőrként kérdezte a Bors a véleményét a történtekről.

A rendőrgyilkosság olyan, mintha mentőst vagy gyermeket ölnének meg. A legaljasabb bűntett, amit el lehet képzelni. Nem találok szavakat

– mondta és szerinte nem csak a férfi tette szörnyű, de az is, hogy a rácsok mögött alighanem még tisztelni is fogják mindezért.

Ez az ember, ez a rendőrgyilkos a börtönben igazi menő lesz, egy király. Úgy fogják tisztelni a rabok, mint nagyon keveseket. A gyerekgyilkosok vannak ott a hierarchia legalján, és a rendőrgyilkos a legtetején. Ökölbe szorul a kéz, ha ebbe belegondol az ember.

Norbi szerint sokkal agresszívabb a világ. Amerikában egy ilyen dühöngőt már kézben a fegyverrel, csőre töltve igazoltattak volna.

Ha támad, akkor azonnal lőnek

– mondta Norbi.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló