Bulvár

Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba: bevallotta, mikor döntött a válás mellett

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.17 | 10:48

Krausz Gábor után Tóth Gabi is interjút adott.

A Mandinernek adott interjújában őszintén mesélt arról, hogyan élte meg a 2023-as évet. Mint mondta, a sok nehézség ellenére élete egyik legszebb éve volt a tavalyi. Elmondása szerint a kislánya, Hannaróza is sokkal kiegyensúlyozottabb volt, mint eddig bármikor is, ami véleménye szerint annak köszönhető, hogy szülei is sokkal boldogabbak új életükben.

Tóth Gabi és Krausz Gábor több, mint 3 évet küzdött a házasságukért, a problémákat viszont már az első év után érezték – írja a joy.hu.

Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral. Amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is… Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások.

A válás és a házasságának lezárása viszont az Erdélyben töltött ideje alatt fogalmazódott meg benne:

Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom.

Tóth Gabi elmondása szerint már az utazás előtt sem volt rendben minden közte és volt férje között, és nem az új párja, Máté rontott bele a dolgokba. A fiatal táncos szerinte az életet hozta vissza boldogtalan mindennapjaiba, akivel a legelején csak beszélgettek és sokat dolgoztak együtt.

Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt… Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló