Bulvár

“Lelketlen ízléstelenség” – megszólalt Kulcsár Edina új párjának exe

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.18 | 10:18
  • trendindex: 2

A rapper még karácsony előtt lépett ki családja életéből, ami az exét is nagyon meglepte.

Pár nappal azután, hogy férjével közölték, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat és elválnak útjaik, a modell-üzletasszony elárulta, hogy máris újra rátalált a nagybetűs szerelem, méghozzá G.w.M személyében.

Edina és Márk tavaly novemberben már mutatkoztak együtt, de valószínű, hogy akkor még csak egyszer munkakapcsolat volt köztük.

Kulcsár Edina férje, Szabó András “Csuti” nagyon csalódottan reagált arra, hogy feleségének már új párja van. De megszólalt G.w.M volt párja is, akit a rapper nemrég hagyott el. G.w.M január 3-án tett közzé egy posztot közösségi oldalain, amelyben a szakításról beszélt.

Most pedig exe, Melanie osztotta meg Instagram-oldalán, mit gondol a történtekről.

Mint írta, őt is meglepetésként érte az, hogy volt párja karácsony előtt kiszállt a család életéből és az is, hogy Kulcsár Edinával jött össze. Az édesanya most értetlenül áll a dolog előtt, amit “lelketlen ízléstelenségnek” nevezett.

Úgy fogalmazott, neki a gyerekei jelentik a legnagyobb, legőszintébb szerelmet, ami érdek nélküli, a felhőtlen boldogságra épül, és senki nem írhatja felül. Végül megköszönte mindenkinek a támogatást és a kedves szavakat, amiket a történtek után kapott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló