Bulvár

„Vamzer köcsög” – Curtis gyerekkori barátját nyomhatta fel a rendőrségen

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.18 | 14:18

Vamzerkedéssel vádolja Curtist az egyik gyerekkori barátja.

Az újpesti rapper elmondása szerint 45 percen keresztül beszélt, és terhelő vallomást tett a három vádlottra, akik kiakadtak emiatt rá.

Fotó: TV2

Kedves barátom/testvérem! Ezúton is szeretném neked megköszönni ezt a gyönyörű névnapi köszöntést édesanyám nevében is! Büszke vagyok rád, nem tagadtad meg önmagad, egy igazi zenész vagy, aki ha mikrofont lát dalolnia kell, mindegy, hogy épp egy rendőrségen vagy tárgyaláson, esetleg egy koncerten vagy te improvizálsz, most is szépen daloltál, de legalább igazat mondtál volna!

– írta dühös posztjában az egyik vádlott, aki archív fotókkal próbálta bizonygatni a kommentszekcióban, hogy Curtisszel gyerekkori barátok voltak.

Büszke rád egész Újpest a negyeded, sőt az egész ország! Igazi csibész vagy egy hiteles gengszter repper, így kell ezt! Még egyszer köszönöm, ha nagy leszek, meghálálom!”

– tette hozzá, ameddig egy másik vádlott “vamzer köcsögnek” nevezte a rappert.

Nyomozza ki a hatóság, hogy bűnösök vagyunk-e, Isten áldásával, de hogy kerül a sztoriba egy férfi, aki terhelő vallomást tesz gyerekkori barátjára, vagy bárkire? Tudtam, hogy ilyenek léteznek, de ilyet én még személyesen nem láttam, aki ezt meg is teszi.

– fűzte hozzá az OffMedia cikke szerint.

Az egyik tárgyalóteremben ülő férfi az Insta Story-jában osztott meg egy képet Curtis vallomástételéről, és elmondta hogy:

Azt elfelejtetted elmondani, ha már ennyire beszédes kedvedben voltál Újpest a negyedem, hogy miután kijötté az elvonóról, úgy kellett, hogy kib*sszalak, mert nálam ültél 3 napig, a tányért a kezedből ki se lehetett venni te gengszter rapper

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.