Bulvár

Durva! Savval akarták leönteni Rubint Rékát

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.19 | 07:18
  • trendindex: 2

Egyesek egyenesen arra buzdítják a fanatikus gyűlölködőket, hogy fizikailag is ártsanak Rékának és Norbinak.

Van egy Facebook-csoport, melynek hátterében – állításuk szerint – cégeik egyik konkurense állhat. A közösség elvakultan gyűlölködő tagjai évek óta igyekeznek lejáratni Rékát és Norbit azzal, hogy hazugságokat terjesztenek róluk és ezzel bizonyíthatóan milliárdos kárt okoztak a vállalkozásoknak írta a Propeller.

Sajnos nem úri hóbortból fogadtam testőrt Réka mellé. Mindenki elhiheti, hogy ő sem érzi magát jól attól, hogy mindenhová egy százkilós képzett fickó kísérgeti, de nem volt más választásunk. Az egyik tagjuk lefényképezett egy palackot, amit kezében tartott és közölte, hogy sav van benne, majd megkérdezte, hogy arcon öntse-e vele a színpadon tornázó feleségemet

– nyilatkozta érthető indulattal a hangjában Schobert Norbi, aki egy másik esetet is felidézett, amikor valaki konkrétan arról írt a csoportban, hogy elgondolkodott Réka halálra gázolásán.

Egy másik alkalommal az egyik tag azzal büszkélkedett a csoportban, hogy a feleségem előtte ment át a zebrán, neki pedig megfordult a fejében, hogy a fék helyett inkább a gázra lép.

– mondta a fitneszguru, aki maga is kap fenyegetéseket, de önmagát kevésbé félti, hiszen annak idején rendőrként kemény kiképzést kapott.

Természetesen nem vágyom rá, hogy valaki végül odáig merészkedjen, hogy mondjuk pofán vág, de nem vagyok az a beszari alak, aki megfutamodik egy ilyen helyzetben. Sőt!

– jelentette ki Schobert Norbi.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • uukotaf szerint:

    Sok mindenkit nem szeret az ember. Van, akit azért, mert két diplomája mellett is bunkó és van akit azért, mert élete megfeszített munkájával elért valamit, felmutat eredményeket. Engem nem érhet az a vád, hogy folyamatosan követném Réka és Norbi tevékenységét, de ez, mindennek a teteje! Embertársunk halálát kívánni, mert sikeres? Mert, néha kicsit túllőnek a célon? És? Ki nem? Szétszakított ország lettünk, megszakadt elmével. Sokszor én sem értek egyet Norbival, de azért, álljon meg a menet!
    Tisztelettel.

Cikkajánló