Bulvár

“Nem lehet két recskázas közt a billentyűzet mögé bújni” – Majka alaposan kiosztotta Puzsért

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.20 | 11:18

Majka elvileg utoljára üzent vissza, ebben a Facebook-posztjában az olvasható, hogy szerinte Puzsér célja semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása.

Elfajulni látszik a Majka és Puzsér Róbert közötti konfliktus, mely abból gyökerezik, hogy Puzsér kritizálta Puskás Petit, akivel Majka jóban van.

majkaizom-puzser

Az ózdi rapper ezt nem hagyta annyiban, erre Puzsér Magyarország szégyenének nevezte Majkát, és számos “bűnét” a fejére olvasta, kezdve onnan, hogy villalakóként pornósztárt cumiztatott, majd beköpte a kokainozó haverját (Curtist), és játszotta az álszentet a karantén ideje alatt.

Majka elvileg utoljára üzent vissza, ebben a Facebook-posztjában az olvasható, hogy szerinte Puzsér célja semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása.

Bár sosem tartottam magam “gengszterrappernek” te mindig annak titulálsz. Ezért kérlek azt,hogy mennyire vagyok gyáva tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed. Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni miként viselkedik egy “gengszterrapper”,mikor egy hozzad hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja. CsókolomTanár úr

– írta Majka.

A rapper rajongói ennél sokkal keményebbeket üzennek Puzsérnak, akad közöttük súlyos testi sértésre utaló is:

.jaj de pofán ba..nám én is

Puzsér te mekkora egy farasztó gennyes faszadék vagy!Vegre valaki ki is mondta ami jar mar neked is!könnyű más bréjével verni a csanalat!!!!!!!!

Olyat belevernék a fejébe…

Érkezett azért ellenvélemény is:

Amikor elfogynak az érvek, akkor jön a “jólmegverlek”.. amivel gyakorlatilag alátámasztod a kritika egy részét.. közszereplő vagy, kaptál egy kritikát, biztos van olyan része ami bántó számodra, talán még jogosan is, de erre azt reagálni, hogy ha találkoztok akkor megvered? nem érzed ezt primitívnek?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló