Bulvár

Rogán Antal egykori felesége fedetlen melleket villantott – Friss fotó Cecíliáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.24 | 07:18

Cecília a válás után újra megházasodott és szült egy harmadik gyereket is, az immár háromgyermekes családanya az utóbbi néhány hónapban nem volt annyira aktív a közösségi médiában, mint korábban.

Rogán-Gaal Cecília utoljára január 13-án posztolt az Instagramra, most azonban egy meglehetősen szexi pózban, kigombolt ingben kapták le.

A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle. A kommentelők nem is nagyon találták a szavakat, és odáig vannak Rogán Antal egykori feleségért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le.

– jelentették be még 2019-ben.

Azóta Cecília megházasodott és szült egy harmadik gyereket is, az immár háromgyermekes családanya az utóbbi néhány hónapban nem volt annyira aktív a közösségi médiában, mint korábban.

Az elmúlt években Rogán-Gaál önálló üzleti entitássá nőtte ki magát, médiás vállalkozása mellett sportrendezvények szervezésével kezdett foglalkozni. Ténykedését látványos felemelkedés követte, volt olyan év, amikor a Sarka Katával közös vállalkozásuk megtízszerezte az árbevételét, a nyereségüket pedig az előző évi harmincszorosára növelték.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.